Live

DJ:t, trubaduurit ja bilebändit. Energiaa, biletystä ja tunnelmaa.

Ota selvää meidän artisteista ja tulevista keikoista!

Artistit

Puuttuuko tilaisuudestanne vielä tunnelman kohotus?

Meidän artistit ovat loistavia juuri siinä! Heidän energinen live-esiintyminen ja intohimo työtään kohtaan on mieletön!

Brazz Wax on 7-henkinen, nuorista, mutta kokeneista muusikoista koostuva bilebändi. Musiikkityyleihin kuuluu pop, rock, funk ja iskelmä uudesta vanhaan sekä Suomesta Amerikkaan.
Lue lisää

BRAZZ WAX

Roope Halonen on 18-vuotias lupaavaa uraa luova ammattitaitoinen DJ, jonka kokemuksesta löytyy laaja ala erilaisia yritys- ja yksityiskeikkoja.
Lue lisää

DJ ROOPE HALONEN

DJ Mattila on 20-vuotias oululainen ammattitiskijukka ja viihdyttäjä. DJ Mattilan musiikkikirjasto koostuu 60-luvulta tähän päivään, joka mukautetaan tapahtumaan sopivaksi musiikkitoiveiden pohjalta.
Lue lisää

DJ MATTILA

Eelis Saurio on nuori oululainen trubaduuri, joka on jo vuosien ajan viihdyttänyt yleisöä lavakarismallaan yksin ja Rhyme-yhtyeen keulakuvana.
Lue lisää

EELIS SAURIO

Olli Tomberg on 18-vuotias voimakkaan ja persoonallisen äänen omaava laulaja ja kitaristi. Tombergin tyylinä toimii vakuuttavat akustiset tulkinnat suomen- ja englanninkielisistä kappaleista.
Lue lisää

OLLI TOMBERG

Oletko lahjakas nuori muusikko tai esiintyjä? Haaveiletko ensiaskelista työstä muusikkona? Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella!
Ota yhteyttä

SINÄ?

Keikkakalenteri 2021

Tapahtumat joihin on merkitty tarkempi aika ja paikka ovat julkisia tapahtumia, tule siis paikan päälle!

Pe 27.8.

-

Oulu - Wanhojen Jatkot

La 4.9.

-

Yksityistilaisuus

Vieritä ylös